Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

20 sep ‘21

Update werkzaamheden september 2021

De scholen zijn weer begonnen en ook wij zitten niet stil. En dat is goed nieuws, want wij zijn buiten hard aan het werk. We geven u graag een update over de stand van zaken in de verschillende gebieden.

Stolwijk (STL-01), Vlist (HAT-02) en Berkenwoude (BKW-01)

In de gebieden Stolwijk, Vlist en Berkenwoude zijn we nagenoeg klaar. De werkzaamheden voor de laatste adressen zijn in volle gang. In Vlist, Berkenwoude en Stolwijk maken de eerste woningen al gebruik van glasvezel. Voor de wooncomplexen Bilwijk en Wilgenhoven wordt er druk met de woningbouw en bewoners gekeken naar passende oplossingen. Naar verwachting worden zij in oktober aangesloten.

Haastrecht (HAT-01 en HAT-03)

In de wijk Agterpoort wordt het glasvezelnetwerk aangelegd in combinatie met een project van de gemeente. Dit project heeft door trillinghinder een kleine vertraging opgelopen. In de Hoogstraat zijn we klaar en het overige gedeelte wordt na de bouwvakantie opgepakt in combinatie met de werkzaamheden van de gemeente. Verder zijn we volop bezig in Haastrecht. We verwachten voor het einde van oktober het gebied aan te sluiten met glasvezel.

Ouderkerk aan den IJssel (OIJ-01)

Voor de aanleg OIJ-01 lopen wij tegen enkele tegenslagen aan. De voorlopige planning is dat we in oktober graven en in november/december de woningen zullen aansluiten.

Gouderak (GDK-01)

In Gouderak starten we eind juni met onze werkzaamheden. Momenteel zijn wij druk bezig met de graafwerkzaamheden. Naar verwachting zullen de laatste woningen half september worden aangesloten.

Aangepaste planning

Op onze homepagina vind u de laatste status van de planning van alle deelgebieden

Over 6 tot 8 weken plaatsen wij weer een nieuwe update.